SNACKBAR HET HOBBETJE

SNACKBAR HET HOBBETJE Echte smaak uit Turkije!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar het Hobbetje. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 18:26 Eten was koud
28 jun 2022 om 22:54 Ik had 2 kapsalons besteld en die hoorde ik een half uur te komen , maar het kwam een anderhalf uur later. Het eten was ook niet lekker en ik had ook geen saus in mijn 2 kapsalons. Niet bestellen hier , grote afrader!
27 jun 2022 om 17:47 M'n burger was nog helemaal rauw van binnen, dus heb ik hem maar weggegooid..
26 jun 2022 om 13:52 Het eten kwam anderhalf uur te laat. Ik bestel hier nooit meer! Het eten was ook niet lekker. Dikke afrader!
25 jun 2022 om 20:10 Na 2 uur nog steeds niks gehad ( woon 10 min verderop ) vervolgens bel ik geeft die gene een nummer door die niet werkt , bel ik weer terug zeg ik dit .. krijg ik brutale beken word er gewoon opgehangen ! Stik er maar in dan . Bestel er nooit meer
23 jun 2022 om 8:40 Vond het lekker
22 jun 2022 om 13:32 Top! Lekker gegeten! Goede service!
22 jun 2022 om 1:48 Lekkere pizza pollo
21 jun 2022 om 1:06 Ik had een kapsalon besteld, nou die is meteen de prullenbak ingegaan want het was hard en aangebrand en geen salade er op, en het stonk... Jammerrr
15 jun 2022 om 13:51 De Etli ekmek was niet lekker!
13 jun 2022 om 23:30 Er zat haar in me eten gadverdamme let meer op hygiƫne ff serieus.
13 jun 2022 om 14:46 Pizza was zeer droog en zonder smaak